10 okt 2019
oktober 10, 2019

KiddyTennis (5x) 29/8 – 30/9

5 reacties

Jonge kinderen leren tennissen en meer – Kwalitatief goed leren bewegen op een speelse en leuke manier o.l.v. van een ervaren tennisleraar en een actieve ouder.“Ik droomde dat ik met papa/mama aan het tennissen was op een échte tennisbaan.
En dat was leuk joh!”

 

Kinderen van 0-7 jaar maken zich veel motorische vaardigheden eigen.
De manier waarop dat gaat bepaalt de betekenis die ze eraan verbinden. Was het leuk of stom, grappig of saai, vermoeiend of juist inspirerend?
Deze betekenis maakt dat kinderen het vaker zullen gaan doen of juist zullen vermijden. Zo ontwikkelt het kind zich tot een individu met een persoonlijkheid. Kiddytennis helpt hier niet alleen de kinderen maar ook de ouder(s) om kwaliteit te geven aan dit proces. 

Het kind krijgt samen met leeftijdsgenootjes attractieve opdrachten van een ervaren tennisleraar, die samen met een actieve liefhebbende ouder(s) het kind begeleidt en aanmoedigt. Zo geven we kwaliteit aan de specifiek tennis gerichte bewegingen als gooien en vangen, hard en langzaam rennen in allerlei richtingen, raken maar ook soms missen… want van fouten kun je leren. 🙂 

Er zijn voor alle deelnemers (leen) rackets, verschillende ballen en andere materialen aanwezig én inspirerende muziek. De les duurt 45 minuten en start met een warming up gevolgd door aandachtsoefeningen waarna we gaan intensiveren en weer rustig zullen eindigen. De ouder(s) doen lekker mee en hoeven geen speciale kleding aan maar dragen wel gepaste sportschoenen voor op de tennisbaan.  

Lestijden: Woensdagmiddag van 14:30-15:15 uur
Lesdata:    31/8, 7/9, 14/9, 21/9, 28/9
Kosten:     €49,00 

Kennismaken: woensdagmiddag 13 juli van 14:30-15:15 uur.
Tennisvereniging Rijsenhout, Konnetlaantje 27.
Kosten: Geen

Opgeven via deze link: Inschrijven T.V. Rijsenhout
Of met een mailtje naar: kiddytennis@tennissupport.nl
met de naam en leeftijd van het kind en de naam en mobiel van de ouder. 
Uiterlijke inschrijfdatum: Zondag 10 juli tot 22:00 uur. 

Laten we er samen een mooi tennisfeest van maken! 🙂