Tennisvereniging Nigtevecht

De TV Nigtevecht is opgericht in 1978. De vereniging beschikt over 2 gravelbanen, een klein en gezellig clubhuis en telt ongeveer 300 leden. Daarmee is de TV Nigtevecht een grote vereniging in Nigtevecht. 

Het dorp met ca. 1.600 inwoners, gelegen aan de rivier de Vecht, maakt deel uit van de gemeente De Stichtse Vecht in de provincie Utrecht. Tennissupport organiseert hier sinds 1998 de tennislessen. Wekelijks geven we hier les op de maandag, dinsdag en donderdag aan clubleden. Het zomerseizoen loopt van april tot en met september. Van oktober tot en met maart huurt Tennissupport elders in de omgeving tennisbanen in voor het 20 lesweken durende winterseizoen.

Amstelhof Sport & Health Club

Amstelhof Sport & Health Club is een multifunctioneel sport- en gezondheidscentrum in Uithoorn. Bij Amstelhof vind je een unieke combinatie van faciliteiten & diensten onder één dak, waaronder: zwembad, fitness, tennis (in- & outdoor), squash, groepslessen, sauna, stoombad, Grand Café, kinderopvang en nog veel meer.

De club telt plm. 4000 jaarleden, 4 indoor en 7 outdoor tennisbanen. Bij de Tennisvereniging Amstelhof spelen plm. 45 leden competitie. Tennissupport geeft er vanaf 1994 tennislessen en organiseert er leuke activiteiten als o.a. maandelijkse jeugdwedstrijden, mixdubbeltoernooien, introductiedagen en thema-clinics voor alle niveaus en leeftijden. Je kunt hier ook aan deelnemen zonder lid te zijn van de club.