Tennisvereniging T.V. Rijsenhout

De in 1970 gerichte Tennisvereniging Rijsenhout is een groeiende tennisvereniging in de kleine dorpsgemeente Rijsenhout, onderdeel van de gemeente Haarlemmermeer. De vereniging telt momenteel ongeveer 250 leden.

Een gezellige tennisvereniging met 5 tennisbanen (smashcourt)

Amstelhof Sport & Health Club

Amstelhof Sport & Health Club is een multifunctioneel sport- en gezondheidscentrum in Uithoorn. Bij Amstelhof vind je een unieke combinatie van faciliteiten & diensten onder één dak, waaronder: zwembad, fitness, tennis (in- & outdoor), squash, groepslessen, sauna, stoombad, Grand Café, kinderopvang en nog veel meer.

De club telt plm. 4000 jaarleden, 4 indoor en 7 outdoor tennisbanen. Bij de Tennisvereniging Amstelhof spelen plm. 45 leden competitie. Tennissupport geeft er vanaf 1994 tennislessen en organiseert er leuke activiteiten als o.a. maandelijkse jeugdwedstrijden, mixdubbeltoernooien, introductiedagen en thema-clinics voor alle niveaus en leeftijden. Je kunt hier ook aan deelnemen zonder lid te zijn van de club.

De Ronde Venen in Mijdrecht

Tennishal De Ronde Venen is gelegen aan de westrand van Mijdrecht (Wickelhof), heeft 5 prachtige tapijtgravelbanen met daglicht in een gezellige ambiance. Ook kunt u na alle inspanningen genieten van een hapje en een drankje in onze sfeervolle horecagelegenheid. Tennishal "De Ronde Venen" biedt meer dan tennis alleen!

Tennishal De Ronde Venen in Mijdrecht is vanaf het (winter) seizoen 2022-23 een nieuwe lokatie