18 jan 2017
januari 18, 2017

Nieuwsbrief juni 2018

0 reacties

 

Tennisles- en training is leuk en geeft voldoening maar waarom eigenlijk?

In deze nieuwsbrief breng ik u op de hoogte over de planning en visie van de komende winter tennis trainingsperiode 2018-2019

Hoe kun je zo een mentale veerkracht opbrengen om onder alle omstandigheden het beste uit jezelf te halen?

Ook jij kent die situaties waarop het er werkelijk om gaat en dan wat? Waar richt je jouw aandacht op? Hoe blijf je ontspannen doorslaan? Hoe stuur je jezelf aan tijdens deze uitdagende situaties zodat je na de wedstrijd altijd als winnaar kunt zegevieren hoe de einduitslag er ook maar uit zal zien? Welke vaardigheden heb je nodig in de verschillende tennissituaties? En wat leer je er van zodat je deze vaardigheden ook in je dagelijks leven te kunt aanspreken als de omstandigheden dit van je vragen?

Na ruim 30 jaar tennisles- en training te geven heb ik het geluk gehad vele spelers te mogen helpen in hun carriere als tennisser. Inmiddels mag ik spreken van een succesvolle trainersperiode waarin ik meerdere nationale kampioenen heb opgeleid, tennistrainers aan hun licentie heb mogen helpen en mooie resultaten heb weten te boeken bij verschillende tennisverenigingen.

Sinds 2008 beoefen ik met mijn leerlingen de Mindset-methode op de tennisbaan. Het verschil met de periode daarvoor is dat de leerlingen beter in balans komen. In eerste instantie met zichzelf en daarvan uit leer je de ander beter te kunnen inschatten en begrijpen. Ook de omstandigheden hebben minder van invloed op de eigen gemoedsrust. Hierdoor speel je meer vanuit gevoel en vertrouwen in plaats vanuit een verkrampt streven naar controle en quick fix resultaten.

Dat je hier in je dagelijkse leven ook baat bij kunt hebben is mooi meegenomen. Hier word ik in ieder geval erg blij van. Het motiveert mij om iedere les te laten bijdragen om leerlingen beter bestand te laten zijn tegen de stress in de complexe en constant veranderende samenleving van vandaag.

Schrijf op tijd in voor de les/trainingen voor komende zomer. Dat betekent dat je dus tijdig en voor aanvang van de zomervakantie – 23 juli – 2 september 2018 inschrijft voor het winter lesprogramma bij Tennissupport.

Wees daarbij zeker van een plek op de lestijd die in jouw weekplanning past en met partners die nagenoeg dezelfde speelsterkte hebben.
Na de start inschrijven kan wel maar dan zijn de mogelijkheden beperkter zoals je kunt begrijpen.

INSCHRIJVEN

DUO les
De ideale manier van trainen! Met een gelijkwaardige lespartner werken aan je vaardigheden terwijl de kosten gehalveerd kunnen worden. Oefenen, trainen en spelen onder de gelijkmatig op te voeren druk onder realistische omstandigheden.
(met 2 personen vanaf €570,00 pp.*)

Groepsles
Ga voor training met 4 personen en beoefen je vaardigheden 1:1 op een halve baan zodat je ze kunt toepassen in een enkel- en in het zo gevarieerde dubbelspel. Deel de kosten met zijn vieren en je bent beter uit zowel tijdens als na de les.
(met 4 personen vanaf €330,00*)

Priveles
Wil je echt de volledige aandacht voor jezelf en geen gedoe met andere spelers dan is priveles de uitkomst! De leraar kan zich volledig op jouw kwaliteietn richten en de oefeningen en de leerdoelen zodanig inrichten dat je al jouw vaardigheden kunt aanscherpen.
(met 1 persoon vanaf €1150,00*)

Kidstennis
Een leuke introductiecursus waarin de leerlingen op een manier kennis leren maken maken met de sport tennis dat ze nog jaren plezier zullen beleven aan dit veelzijdige spelletje.
(met 6-8 kinderen van 5-9 jaar op 1 baan vanaf €198,00*).

Matchtraining
Trainen in een gelijkwaardige groep, je grenzen leren kennen, je sterke punten weten te benutten en onder de druk van de wedstrijd blijven presteren. Lekker intensief werken aan je vaardigheden,
(20 trainingen met max. 8 personen op 2 banen van min. spelniveau 6 vanaf €255,00*)

Meet your Match
Breng je geleerde vaardigheden direct en gedoceerd in je nieuwe manier van het spelen van een wedstrijd. Wat zijn jouw aandachtspunten, die het beste in je spel naar boven halen? Wat leid je af en hoe ga je daar effectief en plezierig mee om zodat je weer ontspannen en geconcentreerd door kunt spelen? Speel 1x in de maand in totaal 6x op zaterdagmiddag van 14-16.00 uur een volledige enkel of dubbel wedstrijd en ervaar de subtiele begeleiding van een coach.
(max 16 spelers op 4 banen vanaf € 75,00*).

*) Lesprijzen zijn voor leden van Amstelhof. Indien geen lid Amstelhof dus met ID nummer betaal je een bijdrage aan baanhuur die overeenkomt met €17,50 per baan per uur gedeeld door het aantal deelnemers per groep.

NIEUW REKENINGNUMMER:
NL56 ABNA 0247.69.10.89
t.a.v.: Tennissupport
o.v.v.: Voor- en achternaam + factuurnummer.

 

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>